Vanaf 1 maart 2024 kunt u weer bij ons terecht voor uw Nederlandse aangiftes inkomstenbelasting van 2023.

Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een afspraak met een van onze collega’s of stuur uw documenten per email of per post naar ons toe.

Documenten kunnen via email gestuurd worden naar info@vijfeiken.nl of naar de collega die elk jaar graag weer voor u klaar staat om de aangiftes in behandeling te nemen.

Documenten kunnen gestuurd worden naar de Raambrug 36, 5531 AG in Bladel.

We horen graag van u mochten we iets voor u kunnen betekenen.

Heeft u een aangiftebrief ontvangen waarin staat dat uw aangifte voor 1 mei moet worden ingediend en heeft u meer tijd nodig om de gegevens te verzamelen, geen probleem! We vragen voor onze klanten elk jaar automatisch uitstel aan. Dat betekent dat u bij aangifteplicht tijd heeft tot 1 mei 2025 voor de aangifte van 2023.

Heeft u geen aangiftebrief ontvangen dan kunnen we uiteraard nagaan of het alsnog zinvol is om uw aangifte in te dienen.

Op bijgevoegde pagina van de belastingdienst vindt u de belangrijkste fiscale veranderingen van 2023 alvast terug:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/belastingaangifte/content/belastingplan-fiscale-veranderingen-2023

Voor onze klanten met Belgische aangiftes staan we vanaf 1 mei weer voor u klaar. Vanaf dan kunnen we uw Belgische aangiftes Personenbelasting verzorgen. In september/oktober start de aangifteperiode voor de Belgische aangiftes Belasting Niet Inwonend. Uw Nederlandse aangifte kan mogelijk al in een eerder stadium worden verzorgd, wanneer gewenst.

We horen graag van u mochten we u weer assisteren en adviseren betreft uw aangiftes van 2023.